Anti-Bridging inschakelen

Anti-Bridging is standaard uitgeschakeld.

Anti-Bridging inschakelen:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Security ControlsApparaatcontrole in het venster met de programma-instellingen.
  3. In het blok Toegangsinstellingen, klikt u op de knop Anti-Bridging.
  4. Gebruik de schakelaar Anti-Bridging inschakelen om deze functie in of uit te schakelen.
  5. Sla uw wijzigingen op.

Nadat Anti-Bridging is ingeschakeld, blokkeert Kaspersky Endpoint Security al gemaakte verbindingen overeenkomstig de verbindingsregels.

Naar boven